Apr
28
2016

Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Tuleva vuosi tuo tullessaan sekä klassikkopelien kauan odotettuja jatko-osia että muutaman aivan uunituoreen pelikonseptin. Vaikka tähän poimitut kolme peliä edustavat eri genrejä ja pelialustoja, niitä kaikkia yhdistää korkeat odotukset.

game

Hitman

Hitman-pelisarjan tuoreimmalla osalla on paljon todistettavaa. Klassikkosarjan viimeisin osa ei vastannut fanien odotuksia ja näin ollen jos tuleva osa tuottaa yhtä suuren pettymyksen, voi olla että Hitman–pelisarja ei saavuta menneiden vuosien suosiotaan enään koskaan. Pelin kentät luodaan hiekkalaatikkomaisiksi ja pelin keskiöön nouseekin pelaajan kyky havainnoida ympäristöään ja kehittää sitä hyödyntävä strategia.

No Man’s Sky

No Man’s Sky –pelin suunnittelijat asettivat itselleen todella korkeat odotukset julistaessaan että No Man’s Sky tulee olemaan seikkailtavan pinta-alansa puolesta suurin peli ikinä. Pelaajalla on kirjaimellisesti kokonainen universumi tutkittavanaan. Peli luo itse itseään sitä mukaan kun pelaaja lähestyy pelimaailman ääriä. Galaksin tutkimisen lisäksi pelissä on roimasti sci-fi toimintaa. No Man’s Sky on jokaisen avaruusmatkailusta haaveilevan unelmapeli.

The Legend of Zelda Wii U

Tiedämme yllättävän vähän pelihistorian tunnetuimman sankarin uusimmasta seikkailusta. Peli julkaistaan Wii U –konsolille, mutta sen lisäksi peliä ympäröi epätietoisuuden usva. Pelin maailma tulee huhujen mukaan olemaan hiekkalaatikkomainen sekä valtava. Epona-hevonen tekee onneksi paluun. Tämän lisäksi sen pohjalta mitä pelistä tähän mennessä on nähty, voi vain sanoa, että pelimaailma näyttää todella houkuttelevalta sinisine taivaineen ja vihreine peltoineen.