Apr
24
2016

Urheilua sisältävät pelit

Urheilu ja urheilukilpailut ovat aina olleet suosittuja. Urheilua on kiva harrastaa, ja myös kilpaileminen on mukavaa, mikäli on sisukas ja lahjakas jossakin lajissa. Kaikki eivät kuitenkaan saa itsestään niin paljon irti, että aloittaisivat jonkin urheilun harrastamisen, vaikka kiinnostus on kova. Onko se laiskuutta vai ajan puutetta? Mikäli ei itse jaksa liikkua, mutta haluaa kokea urheilunhuumaa, on se mahdollista kokea pelien kautta, jotka pohjautuvat eri urheilulajeihin.

Sports Game Online

Jääkiekko on suomalaisten suuri suosikki. Suosio on kasvanut suurten menestysten myötä. Jääkiekkoa voi pelata pelikonsoleilla ja online pelinä. Pelien grafiikka ja äänet luovat niin todellisen jääkiekko-ottelun omaisen tunnelman, että moni voi pelatessaan hätkähtääkin sitä aitoutta. Pelaajien lisäksi peleissä on aito katsomo. Yksi suurista suosikeista on NHL-pelit, joista viimeisin versio on NHL 2016.

Jalkapallo on maailman seuratuin peli. Peli on pelattavissa myös onlinepelinä. Yksi huikea jalkapallopeli on nimeltään Real Freekick. Peli on 3D muodossa, joten grafiikka on mitä mainioin. Tämä peli perustuu vapaapotkuun, jossa pelaaja saa harjoitella ruudun toisella puolella pallon potkaisemista maaliin.

Sohvalta kannattaa nousta itsekin liikkumaan, ja pelaamaan peliä, jossa hiki nousee pintaan oikein kunnolla. Netissä löytyy paljon erilaisia pelejä, joiden kautta saa ohjattua jumppaa tai tanssia. Yksi hyvä esimerkki on Dance Party, jota voi pelata myös kännykän kautta. Mikäli on päässyt kotisohvalta ulos, ja seisoo pitkässä kaupan kassajonossa, ei muuta kuin ”move it, move it”. Flash mob on suosittua, joten kukaan ei estä sitä aloittamasta.

On mailapelejä ja mailapelejä. Tennis on myös suurta suosiota saavuttanut, Suomessakin, varsinkin Jarkko Niemisen menestymisen myötä. Tennis on vaativa laji, jossa täytyy olla nopea ja omata hyvä pallosilmä. Tennistä voi pelata rahasta myös toisella tavalla, nimittäin videoslots.com sivulla on peli nimeltään Tennis Stars, joka löytyy Vegas-osion alta. Pelissä on 40 linjaa, ja mukana myös scatter. Peli luo aidon tunnelman suuriin tenniskilpailuihin kuten Wimbledoniin ja Australian Open:iin. Joten ”tennismaila” käteen ja kentälle.